Erotiske videoer min kones fisse

erotiske videoer min kones fisse

Pludselig kunne jeg imellem Anettes støn høre at Prince begyndte at vrinske på samme måde som da Anette spillede pik på den, Anette hørte det også og hun nærmest skreg. Anette tog nu selv hårdt fat I gummipikken og pressede den længere og længere op I hendes indre, jeg kunne simpelthen ikke holde mig tilbage længere, synet af min kone som lå og pulede sig selv med den store gummipik for at få plads til. Kom sagde jeg, lad os se hvad Prince siger til dig. Nede på stranden havde jeg hvisket frække ord I hendes øre og når jeg uset kunne slippe afsted med det havde jeg rørt ved hendes bryster og fisse. Var det ikke en god start på ferien spurgte hun mens hun kiggede op på mig, åhh jo svarede jeg, men du skal lige slikke dig ren omkring munden mmm svarede Anette. Men hvad er der egentlig sket med Prince? Anette mumlede lidt modvilligt at det var hun ikke helt vild med, men jeg kunne høre på hen-des stemme at liderligheden havde overtaget I hendes krop. Disse blev skubbet ind under hingstens bug og dækket med et stort blødt tæppe, såle-des at Anette kunne ligge imellem disse og hingsten. Da vi sidst på eftermiddagen kom hjem fra stranden var vi begge god solvarme og sexlysten var ikke blevet mindre. Jeg gik hen til hende og tog fat om hendes bryster, hun stønnede svagt. Min hemmelige fetisch havde altid været store pikke og dildoer som blev presset op I kussen og røven, samt en hård fistfucking af kussen med hele hånden oppe I hendes udspændte hul. Jeg skilte Anettes røvballer og lod igen min stive pik glide ind mellem hendes kusselæber. Ahh sagde jeg, nu skal vi vist have varmet din mis godt og grundigt op så den kan blive klar til at blive kneppet af hingstepikken. Vi smed og ved si-den af hingsten og lå blot stille i lang tid.

Muschi leken erotische sexgeschichte

Vi lagde os ude I den anden boks, jeg placerede Anette så hendes fisse vendte hen mod Prince og spredte så hendes ben vidt ud så hendes kusse var åben og indbydende. Jo svarede hen-rik, man skulle være avlshingst. Efterhånden begyndte Anettes kneppebevægel-ser at blive bedre, hun bevægede sig rytmisk lidt frem og tilbage og jeg kunne se at Princes store pik kørte frem og tilbage i hendes fisse. Da vi stod under badet spurgte jeg Anette om jeg havde været for frembusende sådan at tage hende med ind til hingsten for at kneppe hende, hun så mig ind I øjnene og hviskede: nej det var bare totalt liderligt sådan at blive kneppet. Jeg rakte over og åbnede vores kuffert med sexlegesager og fandt den mindste af de 2 store dildoer vi har, samt en tube glide-crème, Uhhhmmm hviskede Anette, stræk min mis med den. Anette svarede ikke, men rejste sig op og kyssede mig dybt, kiggede mig i øjnene og skælvede. Åhhhh hvor er det dejligt, jeg kan vist ikke holde ham længere, hmmm så sprøjt I min mund fik hun mumlet, jeg kunne mærke de første trækninger komme og Anette masserede-hårdt mine nosser, åhhhhh sagde jeg sprøjter, og lod min pik eksplodere I hendes mund. Indenunder kom hendes fyldi-ge bryster til syne gemt bag hendes C-skåls BH, Hmmm synes du ikke at du også skulle ta-ge det sidste af? Anette og Pia lærte faktisk hinanden at kende til et ridestævne for mange år siden, men efter vi fik børn var der blevet for lidt tid til hendes hobby, så det var faktisk kun når vi var på besøg herude at hun fik plejet sin.

erotiske videoer min kones fisse

bære, jeg tog fat om hendes ene bryst og førte den anden hånd ned I hendes trusser til jeg lige akkurat kunne mærke hendes fisselæber, så hviskede jeg til hende, her. Hingsten begyndte at vrinske højere og jeg kiggede ned på dens pulserende pik. Jeg lod min spændte og stive pik køre lidt frem og tilba-ge I hendes kusselæber og nød det varme vand der plaskede ned over os, så tog jeg hårdt fat I hendes hofter og pressede min pik helt ibund I hendes våde og snævre kusse. Jeg lagde min hånd på hendes inderlår og førte et par fingre op under kjolen, jeg tror vi har stedet helt for os selv der er da mindst 1km til den næste gård. Vi stod ovre I hallen og solens sidste røde stråler skinnede ind på Prince og Anettes dejlige krop, uhh sagde Anette, jeg tror jeg skal have en tur I høet, jeg kan lugte at vi er ovre I stal-den. Anette lå stille et lille stykke tid for at vænne sit indre til den enorme pik der fyldte hende helt ud, til alt held var Prince rimelig rolig, og Anette begyndte lidt efter forsigtigt at bevæge sig frem og tilbage, jeg kiggede ned på hendes. Så hjalp jeg hende på plads ind under hingsten, hun lagde sig på maven ovenpå tæppet og med benene strakt ud på hver side af halmballerne, hingsten pik hang tyk og glinsende bag hendes lækre røv og ventede kun på at kneppe hende totalt igennem. Jeg kaldte på hende og de luntede roligt hen til mig, sig mig spurgte Anette der er da vist en der er blevet liderlig? Jeg tog endnu engang og pressede en stor klat glidecreme ud og fordelte dette ud over den store gummipik. I et stykke tid stod jeg og betragtede dem, Prince travede roligt rundt I den lille fold, for hvert skridt den tog, kunne man se dens stærke muskler spænde indtil næste hov blev sat I jorden, den pels var blank og skinnende.

Ja, svarede Anette, han er så dejlig rolig og min lille mis fik det enorme hængende bryster blow job også helt varm da du stod og kiggede på mig derude. Så gik hun enorme hængende bryster blow job hen og løsnede hestens hovedseletøj trak den hen til væggen, så den stod med hovedet helt tæt op ad gitteret og fastgjorde den igen, imens tog jeg body to body massage kbh salgs sex et par store halmballer frem. Åhh ja fik jeg stønnet, nu har du jo fået hvad du vil have, hun satte sig på knæ og tog fat om min pik og pung enorme hængende bryster blow job med begge hænder, hvor er du dejlig stiv mumlede hun, jeg nåede ikke at svare hende, enorme hængende bryster blow job for hun. Jeg kunne mærke at jeg rystede lidt af ophidselse og min halvstive pik brændte I mine buk-ser, jeg gik hurtigt ud I stalden, da jeg kom derind stod Prince roligt I sin boks og kiggede på mig, jeg gik hen til ham og klappede ham. Over middag bestemte vi os for at køre en tur til stranden og Anette ville lige have et friskt bad inden vi kørte. Det varme sommervejr havde fået hende til at tage en sommerkjole på, en let rød sag som smøg sig om hendes dejlige krop, selvom hun var mor til 2, holdte hun sig stadig godt, langt mørkt letkruset hår, en god fyldig røv og dejlige runde. Lidt senere tog Pia og Henrik afsted og vi var alene på den lille gård. Jeg sagde til Anette at hun skulle ligge sig ned I halmen på ryggen og jeg begyndte at kysse og slikke hendes lår, mine fingre kredsede omkring hendes fisse, men bevidst rørte jeg ikke, ved klitten eller hendes fisselæber. Jeg dyttede til dem svingede ind I gårdspladsen, stoppede og steg. Vi kom ind I stalden og I en af boksene stod en hest. Alt dette fik min orgasme til at rulle gen-nem kroppen, mit pikhoved brændte og jeg sendte en ladning sperm ud over min kone, hest og halm.

Thai massage nyborg luder roskilde

Thai massage grindsted thai sexmassage Rødovre centrum solcenter angelina angel
Sex og pik koncerter i tivoli københavn Hun så på mig og smilede, ja svarede hun, jeg trænger også snart til noget hårdt og vild sex, har du husket vo-res kuffert med vores hemmelige legesager? Anette tog hånden op og rakte den frem, se hvor liderlig den var, min hånd er helt klistret til, uhmm ja svarede jeg, prøv at smøre lidt på dine bryster.
Julius thomsens street 16 ree porno 246
Liderlige modne damer rød fisse 279